Logo Golden Tulip

Beleid Inzake Persoonsgegevens

Laatst bijgewerkt op: 24/09/2020

INLEIDING

Om ons Beleid inzake persoonlijke gegevens gemakkelijker te kunnen lezen, worden begrippen die beginnen met hoofdletters, zoals “Persoonlijke gegevens” “Gast”, “Gebruikers” of “Netwerk”, uitgelegd in de definities van Artikel 15 van dit Beleid inzake Persoonlijke Gegevens.

Dit Beleid inzake Persoonlijke Gegevens is bindend voor LOUVRE HOTELS GROUP (hierna te noemen: “LOUVRE HOTELS GROUP”, "wij”, "ons”, "onze”). Het is van toepassing op alle verwerking van Persoonlijke gegevens die we via de volgende websites uitvoeren: Louvrehotels.com ; Campanile.com; Premiereclasse.com ; Kyriad.com ; Goldentulip.com; Pro.louvrehotels.com; Hotelforyou.com; Passforyou.com; Passforyouentreprise.com; Wbe.goldentulip.com; webbooking.louvre-hotels.fr ; http://webbooking.louvre-hotels.fr/ca/; http://webbooking.louvre-hotels.fr/ky/; http://webbooking.louvre-hotels.fr/pc/ en hun bijbehorende subdomeinen.

Deze Sites maken boekingen mogelijk in de hotels Campanile, Première Classe, Kyriad en Golden Tulip (hierna onze "Hotels"). Houd er rekening mee dat een grote meerderheid van de hotels waar u verblijft niet eigendom is van LOUVRE HOTELS GROUP: ze worden geëxploiteerd, als een gefranchised/beheerd hotel van een van onze merken, door een volledig autonome en onafhankelijke entiteit. Het hotel is daarom verantwoordelijk voor de gegevensverwerking die hij zelf uitvoert: bijhouden van uw boeking, betaling, facturering, enz.

Wij bieden Gebruikers en Gasten (hierna: “u”) via onze online site toegankelijk via: https://www.louvrehotels.com/fr/do-dare-dream en via de websites en mobiele applicaties die zijn gewijd aan onze verschillende merken en die van de Hotels in ons Netwerk, een online hotelkamerboeking en bijbehorende diensten (zoals onze loyaliteitsprogramma's, evenementen of wedstrijden) (hierna: “Site(s)"). Deze Diensten kunnen u ook geheel of gedeeltelijk aangeboden worden wanneer u een boeking maakt via een online vergelijkingssite of zoekmachine.

Als onderdeel van deze Diensten kunnen we bepaalde Persoonsgegevens over u verzamelen en verwerken. Omdat het respecteren van uw privacy belangrijk is voor ons en het vertrouwen dat u in ons stelt garandeert, hebben wij dit Beleid (hierna “Beleid inzake Persoonlijke Gegevens”) geïmplementeerd om onze transparantie aan te tonen en u te informeren over:

  • de methoden die door LOUVRE HOTELS GROUP worden gebruikt om uw Persoonsgegevens te verzamelen en te verwerken en om ze te verzenden naar de Hotels in het geval van een boeking;
  • de toezeggingen van LOUVRE HOTELS GROUP om ervoor te zorgen dat uw Persoonsgegevens veilig zijn;
  • de rechten die u heeft met betrekking tot de Persoonsgegevens verwerkt door LOUVRE HOTELS GROUP;
  • de verplichtingen van LOUVRE HOTELS GROUP en ook uw verplichtingen om te zorgen voor maximale bescherming van uw gegevens.

Uw privacy is belangrijk en daarom hebben we de nodige maatregelen geïmplementeerd voor het beschermen en minimaliseren van de Persoonsgegevens die wij over u verzamelen en verwerken, overeenkomstig de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming[1] (hierna "AVG”) en de Franse Wet inzake Gegevensbescherming[2].

Met dit in gedachten is ons beleid standaard ontworpen om de principes voor het beschermen van uw privacy te implementeren door de principes van de AVG en de Franse Gegevensbeschermingswet te respecteren, met name:

  • de beveiliging van uw Persoonsgegevens;
  • naleving van de wettelijke verwerking van uw Gegevens;
  • de verwerking van uw Gegevens voor een specifiek en transparant doel;
  • naleving van de bewaartermijn die geschikt zijn voor deze verwerkingsdoelstellingen;
  • naleving van het verzekeren dat uw Gegevens juist zijn;
  • naleving van uw rechten en vertrouwen bij de verwerking van uw Gegevens;
  • naleving van de juiste waarborgen met betrekking tot de overdracht van uw Gegevens buiten de Europese Economische Ruimte.

 

 

1. Naam en contactgegevens voor de Gegevensbeheerder

Wij verwerken uw Persoonsgegevens als een gegevensbeheerder in verband met de Diensten die op onze websites worden aangeboden: dit betekent dat we de manier waarop deze Persoonsgegevens worden verwerkt controleren en dat we beslissen over de doelstellingen (d.w.z. de doelstellingen van de gegevensverwerking: boeking, registratie voor het loyaliteitsprogramma, klacht, enz.). Het betekent ook dat we nauwkeurige instructies geven aan onze onderaannemers, die uw Persoonsgegevens namens ons kunnen verwerken en en een deel van de Diensten waarvan u gebruik maakt kunnen uitvoeren.

Wij, LOUVRE HOTELS GROUP, zijn een vereenvoudigd joint-stock bedrijf met een geregistreerd kapitaal van €  117,624,016, Nanterre Companies en handelsregisternummer 309 071 942, met hoofdkantoor gevestigd te Tour Voltaire - 1, Place des degrés 92700 PUTEAUX  – Frankrijk. 

Neem contact met ons op als u vragen, informatieverzoeken of klachten heeft, zoals beschreven in artikel 5. 

Zoals uitgelegd in de introductie zijn de meeste van onze hotels gefranchised en worden hun hotelactiviteiten onafhankelijk “beheerd”. Zij nemen daarom de verantwoordelijkheid voor de verwerking van Persoonsgegevens die nodig is voor uw boeking en verblijf, zodra we deze gegevens naar hen verzenden. Ons netwerk van gefranchisede/beheerde hotels moet voldoen aan de principes van de toepasselijke wetgeving die is ontworpen om uw Persoonsgegevens te beschermen, inclusief het juiste beheer van uw rechten wanneer u deze uitoefent.

2. WELK TYPE PERSOONSGEGEVENS VERZAMELEN WE EN VOOR WELKE DOELEINDEN?

  • Gegevens die we rechtstreeks van u verzamelen

We verzamelen meestal identificatie- en contactgegevens (voornaam, achternaam, e-mailadres, enz.), waarmee wij u kunnen identificeren, om onder meer uw boekingen en de commerciële relatie die wij met u onderhouden beter te beheren, of gewoon om onze Sites en uw Gastenaccount te beheren. Om u op maat gemaakte aanbiedingen te bieden, verwerken we ook gegevens met betrekking tot uw interesses op basis van uw verbruiksgegevens tijdens uw verblijf bij ons.

Daarom verzamelen we ook gegevens die voortkomen uit interacties met u op onze Websites, telefonisch, via hotelvergelijkingssites en zoekmachines of rechtstreeks tijdens uw verblijf.

  1. Het primaire gebruik van uw Persoonsgegevens is:

Waarom verwerken we uw Persoonsgegevens?

Welke gegevens verzamelen we?

Voor hotelkamerboekingen of het creëren van een Gastenaccount of het opvolgen van uw boeking via onze gastenservice

 

 

 

Uw identificatiegegevens zoals: titel, voornaam, achternaam, e-mailadres, adres, geboortedatum, u gsm-nummer en/of vaste lijn en mogelijk het opnemen van telefoongesprekken wanneer u telefonisch boekt.

Uw verblijfsgegevens: data, aantal nachten, bestemming, aanwezigheid van een volwassene/kind.

Als garantie als u online een kamer boekt

Gegevens met betrekking tot uw bankpas: kaartnummer, geldigheidsdatum van kaart, verificatiecode (alleen op het moment van transactie), indien van toepassing, naam kaarthouder (voor antifraude doeleinden).

Voor het gebruik van onze mobiele applicaties

Technische gegevens over uw apparaat en het besturingssysteem.

Voor het geoptimaliseerde gebruik van delen van onze websites

Uitsluitend met uw toestemming, uw geolocatiegegevens voor de “zoeken in de buurt” functie.

Voor het beheer van onze Websites

Gegevens met betrekking tot uw apparaat en verbinding, waaronder: IP-adres, internetverbinding, type browser, informatie over het gebruikte apparaat.

Voor registratie op onze e-maillijst via het registratieformulier op onze websites

Uw e-mailadres, titel, achternaam, voornaam, postcode, land, taal voor communicatiedoeleinden

Wanneer u contact met ons opneemt door een formulier in te vullen, telefonisch of door ons een beoordeling te geven

Uw identificatiegegevens: naam, voornaam, e-mailadres, onderwerp van uw bericht.

Om u onze promotionele aanbiedingen te sturen

Uw contactgegevens

  1. Om alle redenen waarom we uw Persoonsgegevens verwerken te begrijpen:

 

  • Activiteiten die nodig zijn voor de invoering van onze Diensten:

 

  • Het beheren en bijhouden van onze verschillende Sites en sociale mediapagina's:
  • het beheren van de registratie van het Gastaccount;
  • het beheren van toegang tot uw Gastaccount;
  • het beheren van cookies, volgens de voorwaarden in het Beleid inzake cookies 
  • het beheren van uw online beoordelingen en onze online reputatie.

 

  • Het beheren van uw verblijf in het hotel:
  • ervoor zorgen dat het hotel u registreert;
  • in sommige gevallen (wanneer we het netwerk bedienen), kunt u het wifi-netwerk gebruiken bij onze hotels en restaurants;
  • het bewaken van uw verbruik en vereisten tijdens uw verblijf om de service die wij u aanbieden aan te passen;
  • onze gastenlijsten beheren.

 

  • Zodat u profiteert van de Diensten bieden wij:

 

Belangrijk: met betrekking tot deze activiteiten heeft u de mogelijkheid om uw recht op bezwaar uit te oefenen, met name uw specifieke recht om bezwaar te maken tegen commerciële prospectie (door het opt-in-vakje niet aan te vinken en/of de procedure zoals beschreven in artikel 4), die, zodra deze verwerkt is, ervoor zorgt dat uw Persoonsgegevens niet meer voor dat doel worden verwerkt.

  • Uw verzoeken beheren
  • het online verwerken van uw applicaties;
  • het verwerken en documenteren van uw verzoeken om uw rechten uit te oefenen (toegang, rectificatie, bezwaar, verwijdering, beperking, portabiliteit, enz.);
  • de verwerking van uw gesprekken en verzoeken door onze gastenservice.

 

Namelijk: we verzamelen automatisch gegevens via het gebruik van onze Diensten.

 

We verzamelen de volgende informatie tijdens het gebruik van de Diensten:

  • technische gegevens: IP-adres, internetverbinding, type webbrowser, informatie over het gebruikte apparaat;
  • gegevens verzameld met behulp van cookies; zie voor meer informatie het COOKIEBELEID.

Namelijk: we verzamelen ook indirect gegevens.

 

  1. Online boekingssites anders dan onze Websites

We kunnen uw Persoonsgegevens verzamelen van sommige van onze partners die uw boeking op hun eigen websites registreren en wel of niet de reserveringskosten kunnen verzamelen.

Deze partners zijn online hotelvergelijkingssites of zoekmachines zoals Booking.com, Expedia, Kayak, Google Hotels Ads, TripAdvisor, Skyscanner of Trivago.

Ze kunnen de gegevens verzamelen die nodig zijn voor uw boeking en ons sturen.

Deze partners verzamelen bepaalde informatie namens zichzelf en in hun eigen databanken, waar wij geen toegang tot hebben. Voor deze verwerking verwerken onze partners de Persoonsgegevens die u aan hen verstrekt als gegevensbeheerder. Daarom raden wij u aan hun privacybeleid te raadplegen om te begrijpen hoe en waarom ze de gegevens verwerken die u aan hen verstrekt en met name om uw rechten met hen uit te kunnen oefenen.

  1. Sociale media: sociale verbinding

Wanneer u een Gastaccount aanmaakt of een kamer boekt, heeft u de optie ons de nodige Persoonsgegevens te verstrekken via uw Facebook-account of Google-account.

In dit geval worden wij een ontvanger en gegevensbeheerder van deze Persoonsgegevens met betrekking tot uw boeking of het maken van een Gastaccount. We kunnen elk verzoek uitvoeren om uw rechten uit te oefenen.

Facebook en Google blijven echter verantwoordelijk voor de verwerking van uw Persoonsgegevens voor de doeleinden die zij zelf bepalen (bijv. het beheren van uw e-mailadres, het beheren van uw persoonlijke pagina, enz.). Om een effectieve uitoefening van uw rechten met betrekking tot dit deel van de verwerking van uw Persoonsgegevens te verkrijgen, raden wij aan hun privacybeleid te raadplegen en rechtstreeks contact met hen op te nemen.

 

3. OP WELKE BASIS VERZAMELEN/GEBRUIKEN WIJ UW PERSOONS GEGEVENS?

 

We kunnen uw Persoonsgegevens op verschillende bases verwerken:

Rechtsgrondslag

Voorbeelden van verwerking

Vervulling van een contract of van precontractuele maatregelen op uw verzoek

Bijvoorbeeld, registreren en beheren van uw boekingen, het bijhouden van uw facturatie of uw lidmaatschap van een loyaliteitsprogramma.

Uw toestemming

Bijvoorbeeld, wanneer wij aanbieden om u via onze mobiele applicaties te geolokaliseren, zodat u een hotel bij u in de buurt kunt vinden

De legitieme belangen van LOUVRE HOTELS GROUP

  • het beheren van uw online verzoeken om informatie en meningen om uw gebruikerservaring en onze benadering van gastendiensten te verbeteren;
  • in bepaalde gevallen, het beheren van de wifi-netwerken in onze dochterondernemingen en restaurants;
  • het gebruik van informatie in uw gastenaccount en informatie die we tijdens uw verblijf verzamelen om de aangeboden Diensten aan te passen;
  • zodat u kunt profiteren van aangepaste promoties en aanbevelingen, inclusief die van onze Hotels en partners;
  • implementatie en verbetering van externe verkoopinstrumenten en continue verbetering van uw aankoopervaring;
  • beheer en administratie van de Site.

 

Een wettelijke verplichting

Bijvoorbeeld, wanneer we uw gegevens verzamelen om te reageren op uw verzoeken om uw rechten uit te oefenen (zie artikel 4).

Als de verwerking van uw Persoonsgegevens ooit noodzakelijk is om uw vitale belangen of die van een andere natuurlijke persoon te beschermen

 

 

4. WAT ZIJN UW RECHTEN?

Recht op toegang, rectificatie, schrapping, beperking, bezwaar en recht op data-portabiliteit (overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 15 tot en met 21 van de AVG.

U heeft ook het recht een klacht in te dienen bij de bevoegde autoriteit, bijvoorbeeld in Frankrijk, de CNIL (Commission Nationale de l’Informatique et des Libertés [Franse Autoriteit voor Gegevensbescherming]).

Als de verwerking van Persoonsgegevens die wij uitvoeren uw toestemming vereist, kunt u deze toestemming op elk gewenst moment intrekken door contact met ons op te nemen.

U kunt deze rechten op elk moment gratis uitoefenen, behalve in geval van kennelijk ongegronde of buitensporige verzoeken (met name vanwege hun repetitieve aard). Als dit gebeurt, behouden wij ons het recht voor om, in overeenstemming met de AVG, een redelijke betaling van vergoedingen te eisen (op basis van de administratieve kosten van uw verzoek) of om uw verzoek te weigeren.

LOUVRE HOTELS GROUP informeert u hierbij dat het een functionaris voor Persoonlijke Gegevensbescherming heeft die kan worden gecontacteerd, hetzij per e-mail: dpo@groupedulouvre.com of op het volgende adres:

DPO

LOUVRE HOTELS GROUP

Tour Voltaire - 1, Place des degrés

92700 PUTEAUX

 

U heeft een absoluut recht om bezwaar te maken tegen commerciële prospecting: zodat u op elk moment gratis kunt verzoeken om niet langer marketingberichten van ons en ons netwerk te ontvangen.

U kunt ook uw rechten uitoefenen met betrekking tot uw persoonsgegevens die zijn opgeslagen en verwerkt door een hotel in de hoedanigheid van gegevenscontroller. We moedigen u aan om uw rechten rechtstreeks met dit of deze hotel(s) uit te oefenen en zo nodig hun privacybeleid te raadplegen.

Uw rechten

Gebruik

Rechten op toegang

Het recht om te weten of we Persoonsgegevens over u bewaren en om een kopie te verkrijgen, naast de volgende informatie:

het doel waarvoor deze wordt verwerkt, het type verwerkte Persoonsgegevens, de soorten ontvangers van de gegevens, de bewaartermijn waar mogelijk (of andere criteria voor het bepalen van de duur) en uw rechten.

Recht op verwijdering (recht om te worden vergeten)

Het recht om uw Persoonsgegevens te laten verwijderen volgens de voorwaarden van de AVG (artikel 17), hoofdzakelijk:

zodra de verwerkte gegevens niet langer nodig zijn; als u bezwaar maakt tegen verkoopprospectie en verzoekt dat uw informatie wordt verwijderd naast de beëindiging van de verwerking; als de verwerking onwettig is.

Recht op bezwaar

 

 

 

 

 

 

 

 

Recht om verkoopprospectie te weigeren

  • Dit recht is van toepassing wanneer we uw gegevens verwerken om onze legitieme belangen na te streven, zoals bijvoorbeeld advertenties op uw sociale media-accounts. In het geval dat u een bezwaar indient, zullen we de redenen voor uw specifieke situatie beoordelen en onderzoeken of we een legitieme en overtuigende reden hebben om uw gegevens te blijven verwerken. Als dit niet het geval is, stoppen we de verwerking in kwestie.

 

  • Als u bezwaar maakt tegen commerciële prospectie, stoppen we gewoon met het verwerken van de betrokken Gegevens.

Bijvoorbeeld, u kunt op elk moment bezwaar maken vanaf het moment dat uw Gegevens worden verzameld tot de overdracht van uw Gegevens naar onze partners.

Intrekking van toestemming

Bij het verwerken van uw Persoonsgegevens is uw toestemming vereist, we kunnen geen gegevens verwerken nadat u uw toestemming intrekt.

Recht op rectificatie en recht op beperking

U kunt verzoeken om een update of correctie van Persoonsgegevens die u onjuist of verouderd vindt.

U kunt verzoeken dat we de verwerking van de gegevens opschorten, maar niet dat wij het bewaren van uw Persoonsgegevens opschorten indien:

-             u de nauwkeurigheid van de gegevens betwist (deze beperking duurt gedurende de tijd dat we de onnauwkeurigheid verifiëren);

-             de verwerking onwettig is en u de verwerking wilt beperken in plaats van de gegevens te laten verwijderen;

-             we de gegevens niet meer nodig hebben, maar u denkt dat ze nodig zijn om uw rechten vast te stellen, uit te oefenen of te verdedigen in de rechtbank;

-             u een bezwaar heeft ingediend vanwege uw specifieke situatie en de beperking duurt voor de tijd die nodig is om onze rechtmatige belangen en uw rechten en vrijheden te overwegen.

Wanneer een verwerking beperkt is, mogen uw Gegevens alleen worden verwerkt met uw toestemming of voor de uitoefening, het vaststellen en verdedigen van rechten in de Rechtbank.

 

Recht op data-portabiliteit

  • U heeft het recht om uw Persoonsgegevens te ontvangen die aan ons worden verstrekt in een vorm die gestructureerd, algemeen gebruikt en leesbaar is voor uw apparaat.

 

  • U heeft ook het recht om deze gegevens te verzenden of om te verzoeken dat we deze naar een andere gegevensbeheerder sturen.

Dit recht is alleen van toepassing op verwerking op basis van de toestemming van de persoon of bij uitvoering van een contract, dat wordt uitgevoerd met behulp van een geautomatiseerd proces.

 

Wat gebeurt er met de gegevens in geval van overlijden?

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 85 van de Franse Wet inzake gegevensbescherming, informeren wij u hierbij dat als natuurlijke persoon:

  • u het recht heeft om ons instructies te geven over het bewaren, wissen en communiceren van uw Persoonsgegevens in geval van uw overlijden;
  • u dergelijke instructies op elk moment kunt aanpassen of annuleren;
  • u een persoon kunt aanwijzen die verantwoordelijk is voor het uitvoeren van deze instructies, die, in geval van uw overlijden, geïnformeerd zal worden over genoemde instructies en hun uitvoering aanvragen.

U wordt hierbij ook geïnformeerd dat als u geen specifieke instructies naar LOUVRE HOTELS GROUP stuurt met betrekking tot uw Persoonsgegevens, uw erfgenamen het recht kunnen uitoefenen op het bewaren, wissen en communiceren van uw Persoonsgegevens zoals vereist door het beheer en de regelgeving van uw nalatenschap, evenals het melden van uw overlijden aan LOUVRE HOTELS GROUP.

 

5. HOE NEEMT U CONTACT MET ONS OP? HOE DIENT U EEN KLACHT IN?

 

U kunt een verzoek doen om een van de in artikel 4 beschreven rechten uit te oefenen op de volgende manier:

  • door een e-mail te sturen waarin het doel van uw verzoek wordt uitgelegd aan het volgende adres: relation@louvre-hotels.com.
  • door een brief te sturen waarin het doel van uw verzoek wordt uitgelegd naar het volgende adres: LOUVRE HOTELS GROUP
  • Gastenservices
  • Tour Voltaire
  • 1, Place des Degrés
  • 92700 PUTEAUX

Om veiligheidsredenen, en omdat onze Diensten gevoelige kwesties betreffen in termen van vertrouwelijkheid, moet elk verzoek om toegang tot de Gegevens worden ondertekend en vergezeld door een fotokopie van een identiteitsdocument, dat het adres moet specificeren waarnaar het antwoord moet worden verzonden. In het licht van de risicobeoordeling voor betrokkenen die door LOUVRE HOTELS GROUP worden uitgevoerd, kunnen deze veiligheidsmaatregelen ook van toepassing zijn op andere verzoeken om rechten uit te oefenen. Zodra de identiteit bewezen is, wordt er een antwoord naar u verzonden binnen één (1) maand na ontvangst van het verzoek, dat kan worden verlengd tot twee (2) maanden, afhankelijk van de complexiteit van het verzoek of het aantal verzoeken.

Voor alle verzoeken over de verwerking van uw Persoonsgegevens kunt u contact met ons opnemen via dpo@groupedulouvre.com.

Voor alle informatie met betrekking tot de bescherming van Persoonsgegevens kunt u ook de website van de CNIL (Commission nationale de l'informatique et des libertés [Franse Autoriteit voor Gegevensbescherming]) bezoeken..

 

6. HOE LANG BEWAREN WE UW GEGEVENS?

De verzamelde Persoonsgegevens worden bewaard voor de tijd die nodig is om de doeleinden te bereiken zoals beschreven in artikel “3. WAAROM VERZAMELEN/GEBRUIKEN WE UW PERSOONSGEGEVENS?”, en verlengd worden door de duur van de wettelijke vereisten.

De primaire bewaartermijnen zijn:

Doeleinden

Beschermingsperiodes

Internetverkeersgegevens

Eén (1) jaar na de waargenomen aansluitingsdatum

Gegevens over Gasten met het oog op verkoopprospectie

Drie jaar voor faciliterende en prospectieve doeleinden vanaf het einde van uw verblijf of uw laatste contact met ons

Gegevens over potentiële gasten met het oog op verkoopprospectie

Drie jaar na het laatste contact met LOUVRE HOTELS GROUP

Documenten en boekhouddocumenten (bijv. een factuur)

10 jaar, als boekhoudkundig bewijs

Gegevens met betrekking tot transacties en betalingsmethoden

Duur van de transactie (tot het moment waar het LOUVRE HOTELS GROUP-account wordt gecrediteerd).

Als u heeft ingestemd met het bewaren van deze Persoonsgegevens om uw toekomstige boekingen te faciliteren als onderdeel van een Gastaccount: tot de vervaldatum van de creditcard of intrekking van uw toestemming.

In tussentijdse archivering, om te voldoen aan administratieve eisen zoals het vaststellen, uitoefenen en verdedigen van onze rechten in de rechtbank: tot 13 maanden vanaf de datum van de debet of 15 maanden voor uitgestelde debetkaarten.

Gegevens met betrekking tot uw identiteitsdocumenten

In het geval van uitoefening van het recht op toegang, verwijdering, portabiliteit, beperking of rectificatie: één (1) jaar

Bij uitoefening van het recht op bezwaar: zes (6) jaar

Mogelijke registratie van uw telefoongesprekken bij het maken van een telefonische boeking

Twee maanden

Persoonsgegevens opgehaald via trackers (cookies, SDK's)

13 maanden

 

Tenzij u ons een speciale instructie geeft (mits een dergelijke speciale instructie redelijk en praktisch voor ons is), zullen wij al uw Persoonsgegevens verwijderen, in het geval van uw overlijden, aan het einde van de toepasselijke bewaartermijn en de toepasselijke vereisten, of op verzoek van een wettelijke opvolger en na bewijs van zijn of haar juridische hoedanigheid en van uw overlijden en in overeenstemming met Artikel 5.

 

7. AAN WIE ZULLEN WE UW GEGEVENS WAARSCHIJNLIJK VERSTUREN (DE ONTVANGERS)?

De Persoonsgegevens die we verzamelen kunnen worden verstuurd om de in artikel 3 genoemde doeleinden te bereiken:

  • aan geautoriseerd personeel van LOUVRE HOTELS GROUP;
  • aan geautoriseerd personeel van de dochterondernemingen van LOUVRE HOTELS GROUP of van elk hotel binnen het LOUVRE HOTELS GROUP-netwerk;
  • aan technische dienstverleners die diensten verlenen aan de uitvoering van de doeleinden zoals beschreven in artikel "3. WAAROM VERZAMELEN/GEBRUIKEN WE UW PERSOONSGEGEVENS?" , die onze onderaannemers zijn en voor wie wij wettelijk verantwoordelijk zijn, en met name de dienstverleners die verantwoordelijk zijn voor:
    • de uitvoering van de Diensten, boekingen en orders, hun beheer en verwerking;
    • aftersales-service;
    • betalings- en beveiligingsmaatregelen met betrekking tot de overdracht van betaalgegevens;
    • het verzenden van e-mails, uitnodigingen om u te registreren en andere informatie per e-mail aan u;

 

Als u niet wilt dat uw Persoonsgegevens naar onze hotels of partners worden verzonden voor commerciële doeleinden of op sociale mediaplatforms voor gerichte reclamedoeleinden, kunt u bezwaar maken op het moment van verzameling of uw recht op bezwaar uitoefenen zoals besproken in artikel “4. WAT ZIJN UW RECHTEN?”.

U stemt ermee in dat wij ook verplicht zijn om al uw informatie bekend te maken om te voldoen aan de Toepasselijke Voorschriften of om te reageren op een juridische of administratieve procedure.

 

8. HOE KAN IK DE OPEN TEKSTVELDEN INVULLEN EN HOE MIJN GEVOELIGE GEGEVENS BEHEREN?

In het algemeen geeft het niet invullen van de velden met een sterretje (*) op de Sites ons niet de mogelijkheid om u alle of een deel van de Diensten te verstrekken die wij aanbieden en de functionaliteiten van de Site, en er wordt mogelijk geen rekening gehouden met uw verzoeken.

De andere velden zijn optioneel en dienen om de kwaliteit van de aangeboden Diensten te verbeteren.

Als het formulier (beoordeling, contact, enz.) een open veld heeft, vragen wij u geen persoonlijke informatie te verstrekken en uzelf te beperken tot informatie die strikt noodzakelijk is voor het verwerken van uw verzoek. Wij behouden ons het recht voor om alle informatie die niet noodzakelijk is voor uw oorspronkelijke verzoek te wissen.

We verzamelen geen gevoelige gegevens over u.

Wij herinneren u eraan dat Gevoelige Gegevens persoonsgegevens zijn die ras of etnische afkomst, politieke opvattingen, religieuze of filosofische overtuigingen, lidmaatschap van vakbonden, genetische gegevens en biometrische gegevens zijn die uitsluitend worden verwerkt om een natuurlijke persoon, gezondheidsgerelateerde gegevens en gegevens over het seksleven of seksuele geaardheid van een persoon te identificeren.

Wanneer u deze Gevoelige Gegevens vrijwillig aan ons communiceert, vooral tijdens het maken van speciale verzoeken voor uw boeking, stemt u uitdrukkelijk in met het verwerken van deze specifieke categorieën Persoonsgegevens.

 

9. WELKE BEVEILIGINGSMAATREGELEN ZIJN VAN TOEPASSING OP UW PERSOONSGEGEVENS?

Wij implementeren de juiste technische en organisatorische technieken om uw Persoonsgegevens te beschermen tegen accidentele of onwettige vernietiging, accidenteel verlies, wijziging en ongeoorloofde openbaarmaking of toegang.

We kunnen echter niet alle risico's voorzien die verbonden zijn aan de functie van het internet en we moeten de kans op risico's die inherent zijn aan de functie ervan onderstrepen.

We controleren ook de manier waarop onze dienstverleners uw Persoonsgegevens verwerken, zodat zij voldoende garanties bieden met betrekking tot de implementatie van passende gegevensbeveiligingsmaatregelen.

Indien u een beveiligingsinbreuk identificeert die de Site beïnvloedt, moet u ons op vertrouwelijke wijze informeren over de relevante informatie over deze inbreuk.

 

10. HOE DRAGEN WE UW PERSOONSGEGEVENS OVERBUITEN DE EU?

Om onze Diensten uit te voeren, zijn wij verplicht om uw Persoonsgegevens te verzenden naar ontvangers, met name hotels in ons netwerk, die zich buiten de Europese Unie kunnen bevinden.

In het geval dat Persoonsgegevens buiten de Europese Unie overgedragen worden, zetten wij ons in om te voldoen aan de vereisten van de Toepasselijke Voorschriften en zullen we de passende veiligheidsmaatregelen implementeren die nodig zijn voor een dergelijke overdracht.

 

11. NAUWKEURIGHEID VAN GEGEVENS

Als Gebruiker van de Site of Gast van LOUVRE HOTELS GROUP verklaart u hierbij dat u op de hoogte bent gebracht van het belang van de nauwkeurigheid van uw Persoonsgegevens en dat u deze heeft geverifieerd op de Site of wanneer u met ons communiceert.

U bent ook verplicht om alleen correcte Persoonsgegevens te verstrekken bij het communiceren met ons, het aangaan van een overeenkomst met ons, het verzoeken om Diensten en voor de periode dat de Site wordt gebruikt, en om de Gegevens onmiddellijk bij te werken indien een of meer elementen van dergelijke wijzigingen tijdens de duur van het gebruik van de Site of Overeenkomst tussen ons wiizigt.

U kunt ook verzoeken om toegang en correctie, en ook bezwaar maken tegen of verwijderen van genoemde Gegevens zoals voorzien in Artikel 4, “WAT ZIJN UW RECHTEN? “onder dit Beleid inzake Persoonlijke Gegevens.

 

12. WIJZIGINGEN

Dit Beleid inzake Persoonlijke Gegevens kan onderhevig zijn aan updates die online worden gepubliceerd. Het vorige Beleid inzake Persoonlijke Gegevens wordt dan automatisch vervangen door de nieuwe versie die onmiddellijk afdwingbaar is tegen u. Het gebruik van de Site is onderworpen aan het Beleid inzake Persoonlijke Gegevens dat van kracht is op het moment van gebruik.

Om op de hoogte te blijven van deze mogelijke toekomstige wijzigingen en updates, raden wij u aan om het Beleid inzake Persoonlijke Gegevens regelmatig door te lezen. Melding over de updates kan door LOUVRE HOTELS GROUP worden verstrekt door een kennisgeving op de Site te plaatsen, maar is niet verplicht.

 

13. AANSPRAKELIJKHEID

U bent verplicht om kennis te nemen van de Algemene Verkoopvoorwaarden van de Site (hierna te noemen: “AV”) en andere contractuele documenten die met LOUVRE HOTELS GROUP worden ondertekend voor gebruik van de Site en Diensten, die samen met dit Beleid inzake Persoonlijke Gegevens de afdwingbare contractuele documenten vormen.

U bent verplicht om de voorwaarden van dit Beleid inzake Persoonlijke Gegevens en de AV van de Site strikt na te leven bij gebruik van deze laatste.

LOUVRE HOTELS GROUP is mogelijk niet verantwoordelijk voor het geval: (i) het gebruik van uw gegevens, zoals identificatie door een derde partij vanwege nalatigheid of schuld die aan u is toegeschreven; (ii) de Persoonsgegevens onjuist zijn of niet door u zijn bijgewerkt; (iii) niet-naleving van uw verplichtingen krachtens de Toepasselijke Voorschriften, dit Beleid inzake Persoonlijke Gegevens of de AV en/of andere contractuele documenten die op u van toepassing zijn.

U bent aansprakelijk voor alle geldelijke sancties die kunnen worden opgelegd voor alle uitspraken van een Franse jurisdictie, administratief of gerechtelijk, of van een onafhankelijke administratieve instantie, zoals de CNIL (Franse Autoriteit voor Gegevensbescherming), na het niet nakomen van uw verplichtingen in verband met dit Beleid inzake Persoonlijke Gegevens.

 

14. ALGEMEEN

In het geval dat een van de bepalingen in dit Beleid inzake Persoonlijke Gegevens nietig verklaard wordt als gevolg van een wijziging in wetgeving, Toepasselijke Voorschriften of door een gerechtelijk besluit, zal de geldigheid en verplichting om te voldoen aan de andere bepalingen van het Beleid inzake Persoonlijke Gegevens niet beïnvloed worden.

Dit Beleid inzake Persoonlijke Gegevens en documenten waarnaar hierin wordt verwezen, vallen onder de Franse wetgeving.

 

15. DEFINITIES

Om ervoor te zorgen dat dit document goed wordt begrepen, hebben de hieronder gedefinieerde termen met een Hoofdletter die in het enkelvoud of meervoud worden gebruikt, de volgende betekenis:

Gast”:

Dit betekent een natuurlijke persoon, accounthouder, woonachtig in Frankrijk en/of het buitenland die de site gebruikt.

Gastaccount”:

Dit betekent de ruimte voor een Gast op de Site na registratie, volgens de voorwaarden vastgesteld door de AV en GTU. Deze Account is strikt persoonlijk, individueel en niet-overdraagbaar naar een derde partij. De Account is toegankelijk via de gebruikersnaam en het wachtwoord van de Gast.

"Gevoelige Gegevens”: Dit betekent Persoonsgegevens die ras of etnische afkomst, politieke opvattingen, religieuze of filosofische overtuigingen, lidmaatschap van een vakbond, genetische gegevens en biometrische gegevens onthullen die uitsluitend worden verwerkt om een natuurlijke persoon, gegevens met betrekking tot de gezondheid en gegevens over het seksleven of de seksuele geaardheid van een persoon te identificeren.

"Persoonsgegevensof “Gegevens":

Dit betekent alle informatie met betrekking tot een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon (hierna ‘betrokkene’); een identificeerbare natuurlijke persoon is een persoon die kan worden geïdentificeerd, direct of indirect, in het bijzonder door verwijzing naar een identificator zoals een naam, identificatienummer, locatiegegevens, een online identificator of een of meer factoren die specifiek zijn voor zijn of haar fysieke, fysiologische, genetische, mentale, economische, culturele of sociale identiteit." volgens artikel 4 van de EU AVG.

Gegevens die u identificeren, zoals uw titel, voornaam, achternaam en e-mailadres, zijn bijvoorbeeld Persoonsgegevens.

 “Toepasselijke Voorschriften”: Dit verwijst naar alle bestaande of toekomstige voorschriften en normen die van toepassing zijn op Gebruikers en de Site, waaronder: de wetgeving en voorschriften die van toepassing zijn op internetplatforms zoals de Site en met betrekking tot de bescherming van Persoonsgegevens, waaronder de Franse Wet inzake Gegevensbescherming en de Europese Verordening betreffende de Bescherming van Persoonsgegevens.

 "Onze Hotels" of ons " Netwerk": Deze verwijzen naar een gefranchisede entiteit van LOUVRE HOTELS GROUP of een entiteit beheerd door LOUVRE HOTELS GROUP, of een dochteronderneming van LOUVRE HOTELS GROUP die een bedrijf beheert onder een merk van LOUVRE HOTELS GROUP.

Service”: Dit zijn het hotel en gerelateerde diensten aangeboden aan Gasten van LOUVRE HOTELS GROUP via de Site gedefinieerd in de Algemene verkoopvoorwaarden en face-to-face in onze hotels.

Site”: alle websites gepubliceerd door LOUVRE HOTELS GROUP, gepresenteerd onder de domeinnaam van LOUVRE HOTELS GROUP of gepresenteerd onder de domeinnaam van een van haar merken.

Apparaat”: Dit verwijst naarde verschillende technische middelen waardoor de Gebruiker toegang kan krijgen tot de Site. De Apparaten kunnen smartphones, tablets (Apple of Android), microcomputers via het internet zijn en alle objecten die verbonden of in staat zijn om verbinding te maken met een ander object, naast het internet.

Gebruiker”: Dit verwijst naar alle natuurlijke personen die de Site persoonlijk of namens een juridische entiteit en, als zodanig, de capaciteit en/of bevoegdheid om overeenkomsten aan te gaan op de Site, als bezoeker of Gast.


[1]Regel (EU) 2016/679 van het Europees parlement en de Raad van 27 april 2016 inzake de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot het verwerken van persoonsgegevens en het vrije verkeer van dergelijke gegevens en herroeping van Richtlijn 95/46/EC (Algemene Verordening Gegevensbescherming)

[2] De Franse wet no. 78-17 van 6 januari 1978 met betrekking tot gegevensverwerking, bestanden en individuele vrijheden

RESERVERINGSCENTRUM

0800 310 0013

VOLG ONS

Louvre Hotels Group logo